Ειδικός Ορθοδοντικός  Αριάδνη Σωτηρίου

Αριάδνη Σωτηρίου

Ειδικός Ορθοδοντικός

Ορθοδοντική Ενηλίκων και Παίδων. Πρόληψη και θεραπεία, με τη χρήση των πιο σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων

Στόχος μας το όμορφο και υγιές χαμόγελο

Βιογραφικό

Αποφοιτήσα το1986 από την Οδοντιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών, με λίαν καλώς και έλαβα τον τίτλο της ορθοδοντικής ειδικότητας το 2001. Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων ορθοδοντικής και προγραμμάτων hands on και ιδιαίτερα τα courses του Prf Langlande. Εργάστηκα στη στη ΝΜΑ στο Ορθοδοντικό τμήμα επί εικοσαετίας , όπου εθεράπευσα πληθώρα ασθενών παράλληλα με το ιδιωτικό μου ιατρείο. Είμαι μέλος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος και της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας.

Περιοδοντολόγος DDS MSc Αβραάμ Ιατρόπουλος

Αβραάμ Ιατρόπουλος

Περιοδοντολόγος DDS MSc

Αντιμετώπιση νόσων Περιοδοντίου. Διαχείριση μαλακών και σκληρών ιστών. Τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων

Στόχος μας το όμορφο και υγιές χαμόγελο

Βιογραφικό

Αποφοίτησα το 2001 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), οπότε και ονομάστηκα Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού. Το 2008 αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τριετία 2011-2014 παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και εξειδικεύτηκα στην τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Έχω λάβει μέρος ως ομιλητής σε σεμινάρια που αφορούν την Περιοδοντολογία και έχω δημοσιευμένο άρθρο στο Journal of Clinical Periodontology. Από το 2014 είμαι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.

Χειρούργος Οδοντίατρος  Άννα Τσιρόζογλου

Άννα Τσιρόζογλου

Χειρούργος Οδοντίατρος

Αισθητική Οδοντιατρική - Σχεδιασμός Χαμόγελου. Εμπειρία και γνώση για ένα άψογο χαμόγελο .

Με ένα όμορφο χαμόγελο πάντοτε κερδίζεις

Βιογραφικό

Αποφοιτήσα το 2008 από την Οδοντιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκα στην αισθητική Οδοντιατρική σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο). Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων και προγραμμάτων hands on. Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο από το 2008