Ειδική Ορθοδοντικός DDS Αριάδνη Σωτηρίου

Αριάδνη Σωτηρίου

Ειδική Ορθοδοντικός DDS

Ορθοδοντική Παίδων και ενηλίκων. Πρόληψη και αντιμετώπιση ορθοδοντικών παθήσεων με τη χρήση μεθόδων τελευταίας τεχνολογίας.

Στόχος μας το όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Βιογραφικό

Αποφοίτησα το 1986 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβα τον τίτλο της Ορθοδοντικής Ειδικότητας το 2001. Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στο αντικείμενο της Ορθοδοντικής, ιδιαίτερα τη σειρά σεμιναρίων του Καθηγητή Langlande. Εργάστηκα στη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας Αθηνών (Ορθοδοντικό Τμήμα) για 20 χρόνια, όπου αντιμετώπισα πληθώρα περιστατικών ποικίλου βαθμού δυσκολίας, όπως και στο ιδιωτικό μου ιατρείο. Είμαι μέλος της Ελληνικής Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδας και της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας.

Περιοδοντολόγος DDS MSc Αβραάμ Ιατρόπουλος

Αβραάμ Ιατρόπουλος

Περιοδοντολόγος DDS MSc

Αντιμετώπιση νόσων Περιοδοντίου. Διαχείριση μαλακών και σκληρών ιστών. Τοποθέτηση Οδοντικών Εμφυτευμάτων

Στόχος μας το όμορφο και υγιές χαμόγελο

Βιογραφικό

Αποφοίτησα το 2001 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), οπότε και ονομάστηκα Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού. Το 2008 αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τριετία 2011-2014 παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιοδοντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και εξειδικεύτηκα στην τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Έχω λάβει μέρος ως ομιλητής σε σεμινάρια που αφορούν την Περιοδοντολογία και έχω δημοσιευμένο άρθρο στο Journal of Clinical Periodontology. Από το 2014 είμαι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.

Χειρούργος Οδοντίατρος  Άννα Τσιρόζογλου

Άννα Τσιρόζογλου

Χειρούργος Οδοντίατρος

Αισθητική Οδοντιατρική - Σχεδιασμός Χαμόγελου. Εμπειρία και γνώση για ένα άψογο χαμόγελο .

Με ένα όμορφο χαμόγελο πάντοτε κερδίζεις

Βιογραφικό

Αποφοιτήσα το 2008 από την Οδοντιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκα στην αισθητική Οδοντιατρική σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο). Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων και προγραμμάτων hands on. Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο από το 2008